Om oss

[clear]
[one_fourth][custom_frame_center][/custom_frame_center]

Micke Björklund – VD

[/one_fourth]
[one_fourth][custom_frame_center][/custom_frame_center]

Viktor Björklund – Teamförare

[/one_fourth]
[one_half_last]

[dropcap]V[/dropcap]i är ett litet välmående företag som håller till i Västerås. Jag som driver No Respect har tidigare tävlat i Motocross och Enduro med tre SM-silver samt fyra klass-segrar på Gotland Grand National som främsta meriter.

I början av 90-talet byggde jag paralellt med mitt tävlande upp en mc-firma i Västerås MB-Racing som jag efter 10 år sålde till en anställd. Året efter tog jag över importen av Mitas motorcykeldäck vilket låg väldigt nära till hands pga. att jag under många år jobbat med MC-dubbdäck och testat samt varit med och utvecklat MC-dubb.

Vår huvudsakliga syssla idag är motorcykeldäck och tävlingsverksamhet, vi driver bla. ett Motocross-Team ( Team Mitas tyres ) där min son Viktor Björklund åker som också jobbar i firman och hjälper oss med däcktester, marknadsföring mm.

Eftersom vi alltid är ute på banorna känns det som att vi är väldigt nära förarna och tack vare det har rätt bra koll på vilka däck som ska användas på resp. bana mm. vilket vi hoppas uppskattas.

Syns på banorna!
[/one_half_last]
[clear]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *